ΛΥΣΕΙΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας ίσως να θεωρείται από κάποιους πολυτέλεια. Είναι όμως πολυτέλεια ή έχει γίνει πραγματική και επιτακτική ανάγκη; Είναι γεγονός πως μόνο και στη σκέψη πως κάποιος προσπαθεί να παραβιάσει το χώρο μας, τρομάζουμε. Συνήθως, οι διαρρήκτες πριν παραβιάσουν κάποιο σπίτι το «μαρκάρουν» καθώς πρωτίστως ελέγχουν εάν υπάρχει συναγερμός ή κάμερες.

Συγκεκριμένα, βάση στατιστικών της αστυνομίας πάνω από 80.000 σπίτια παραβιάστηκαν για το έτος 2022, στην Αττική. Σε μία έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε διαρρήκτες το 2022, το 80% αυτών απάντησαν πως δεν τους τρομάζουν οι προειδοποιητικές ταμπέλες για σκύλους ή τα αναμμένα φώτα σε ένα σπίτι. Από την άλλη μεριά, το ίδιο ποσοστό δήλωσε πως δεν πλησιάζει σπίτια με συναγερμό και κάμερες ασφαλείας.

Η απάντηση λοιπόν για το εάν είναι επιτακτική η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας, είναι ξεκάθαρη καθώς μόνο το 10% το συνόλου (80.000) των σπιτιών που παραβιάστηκαν είχαν συναγερμό.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

Συναγερμός

 

Κάμερες Ασφαλείας (CCTV)

 

Θυροτηλεοράσεις

 

Ενδοεπικοινωνία

 

Smart Home

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπό μας και ενημερωθείτε για τη δωρεάν μελέτη του χώρου σας. Η επίσκεψή στο χώρο σας για τη σωστή καταγραφή των τρωτών σημείων του είναι επιτακτική, καθώς στόχος της AXXON SECURITY είναι η εγκατάσταση ενός πλήρως
λειτουργικού και αποτελεσματικού συστήματος ασφαλείας.