ΛΥΣΕΙΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας είναι υψίστης σημασίας για την ομαλή λειτουργία μιας επιχείρησης. Συγκεκριμένα, τα κορυφαία και πιστοποιημένα κατά ISO 9001 τεχνολογικά προϊόντα της AXXON SECURITY, αποτελούν την πιο αξιόπιστη επιλογή για κάθε επιχείρηση και οργανισμό, καθώς είναι συμμορφωμένα με όλες τις απαιτούμενες υψηλές προδιαγραφές ποιότητας (UL, CE, VDS, CTU) κάνοντάς τα πλέον κατάλληλα για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων σας.

Μέσα από ένα εύρος υπηρεσιών και προηγμένων τεχνολογικών εφαρμογών με σύμμαχο την πολυετή εμπειρία των στελεχών της, η AXXON SECURITY παρέχει τα υψηλότερα επίπεδα προστασίας έχοντας ήδη υλοποιήσει δεκάδες εφαρμογές σε διάφορα είδη επαγγελματικών χώρων.

Τα υλικά που επιλέγει η AXXON SECURITY, κατασκευάζονται στους μεγαλύτερους οίκους των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης χαρακτηριστικό που εξασφαλίζει την πιστότητα και την προστιθέμενη αξία της εταιρείας στην αγορά. 

Υπηρεσίες

 

Συναγερμός

 

Κάμερες Ασφαλείας (CCTV)

 

Θυροτηλεοράσεις

 

Περιμετρική Προστασία

 

Έλεγχος Βιομηχανικών Κινδύνων

 

 

Πυρανίχνευση

 

Έλεγχος Πρόσβασης

 

Αντικλεπτικά
Εμπορευμάτων

 

Καταγραφή και Μετάδοση Εικόνας

 

Συστήματα Δικτύων

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπό μας και ενημερωθείτε για τη δωρεάν μελέτη του χώρου σας. Η επίσκεψή στο χώρο σας για τη σωστή καταγραφή των τρωτών σημείων του είναι επιτακτική, καθώς στόχος της AXXON SECURITY είναι η εγκατάσταση ενός πλήρως
λειτουργικού και αποτελεσματικού συστήματος ασφαλείας.

el